Inschrijfgesprekken eenvoudig online plannen!

Met het inschrijfsysteem van Schoolgesprek wordt het inschrijven voor opleidingen nog makkelijker.

Steeds meer middelbare- en beroepsopleidingen bieden nieuwe studenten de mogelijkheid om kennis te maken met een persoonlijk gesprek. Met inschrijfgesprek wordt het organiseren van deze gesprekken heel eenvoudig:

  1. de school geeft aan wanneer de inschrijfgesprekken plaatsvinden en hoeveel plaatsen er per tijdslot beschikbaar zijn
  2. de ouders/student kiest een tijd en maakt een afspraak
  3. de school weet van tevoren hoeveel ouders zij kunnen verwachten en de ouders hebben vooraf veel informatie digitaal ingevoerd

Inschrijfgesprek genereert automatisch een Excel document met daarin de gegevens van de personen die op gesprek komen.

Het inschrijfformulier kan helemaal naar wens van de school aangepast worden, de school hoeft geen ingevulde formulieren meer over te typen. Dat bespaart tijd en overtikfouten. Ouders ontvangen een bevestiging per e-mail. De e-mail is opgemaakt in de huisstijl van de school en kan bijlagen bevatten. Bijvoorbeeld een routebeschrijving of document met achtergrondinformatie.

Inschrijfgesprek digitaliseert de de gesprekken van al meer dan 400 Nederlandse scholen. Door onze ervaring en uitgebreide functionaliteiten sluiten we altijd aan op uw wensen.

Voorbeelden?

Wij hebben tientallen voorbeelden van scholen die hun inschrijfgesprekken plannen met inschrijfgesprek.nl. Stuur ons een bericht en wij sturen u direct enkele voorbeelden toe.