Online inschrijven voor een open dag

Met de planner van Schoolgesprek is het mogelijk om (aankomende) leerlingen in te laten schrijven voor een open dag. Hiervoor gebruiken we het domein opendagplanner.nl

Op een eigen url, bijvoorbeeld https://opendagplanner.nl/schoolnaam kan de leerling zijn gegevens invullen en vervolgens een afspraak maken of een tijdslot kiezen. Dit kan voor één of meer activiteiten, afhankelijk van de inhoud van de open-dag. U kunt instellen wat het maximum aantal inschrijfslots is, en bepaalt zelf welke email de leerling ontvangt na het inschrijven.

In deze email kunt u extra informatie kwijt, denk bijvoorbeeld aan Coronamaatregelen of praktische informatie over parkeren of openbaar vervoer.

En tot slot: wanneer u besluit om gebruik te maken van Schoolgesprek kan uw account al binnen 1 dag online zijn. Onze telefonische helpdesk staat voor u klaar.

Ook voor scholen die samenwerken!

Wij zien dat dat scholen binnen één (of meerdere) woonplaatsen met elkaar samenwerken om het reserveren van de opendag makkelijk te maken voor nieuwe leerlingen. Met opendagplanner.nl koppelen we alle deelnemende scholen aan elkaar.

Zo kan de nieuwe leerling in één keer meerdere (aansluitende) afspraken maken bij meerdere scholen!

opendagplanner.nl – Handig inschrijven voor een open dag

Via opendagplanner.nl kunnen aankomende studenten makkelijk inloggen. Opendagplanner.nl is gebaseerd op de techniek van Schoolgesprek.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of misschien enkele praktijkvoorbeelden van scholen die mijnexamen.nl al gebruiken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook graag langs om uw wensen te bespreken.